PCP Teknologiakumppanit

 Hewlett Packard Enterprise

hp_enterprise_logo

PCP oli vuonna 2008 Suomen ensimmäinen HP Gold Partner, joka saavutti HP:n kaikkien 8 tuote-alueiden kultakumppanuuden. Nyt PCP on Suomen ensimmäinen HPE Flexible Capacity pilvipalvelukumppani.

Tarjoamme pilvestä virtualisoituja konesalikapasiteetti-palveluja ”maksa-mitä-käytät” mallilla privaatisti Suomesta. Cloud28+ yhteistyön avulla pystymme välittämään samat palvelut ympäri maailmaa privaatisti ja paikallisesti.


 Microsoft

Microsoft kompetenssit

PCP Partner on toimittanut Microsoft-teknologioihin perustuvia konesaliratkaisuja jo yrityksen perustamisesta asti. Tunnemme Microsoftin pilvipalvelut erittäin hyvin, ja siitä näyttönä meillä on mitä parhaimmat referenssit, sekä vankka ja tasaisesti kasvava asiantuntijajoukko.

Keskitymme vahvasti Microsoftin pilvipalveluihin. Pilvipalveluiden lisäksi meillä on kattavaa osaamista myös Microsoft-lisensointiin liittyen.


WatchGuard

watchquard-500x140

PCP Partner suojaa konesaliensa ja asiakkaidensa verkot WatchGuardin ratkaisuilla. WatchGuard tarjoaa markkinoiden kattavimpia tietoturvaominaisuuksia moderneja verkkouhkia vastaan.


F-Secure

F Secure Platinum Partner

PCP:llä ja F-Securella on monen vuoden yhteinen taival tietoturva-asioissa. PCP on saavuttanut yhteistyöllään F-Securen korkeimman kumppanuustason – Platinum Partnerin. Tämä tarkoittaa sitä, että PCP:n asiantuntijoilla ja myynnillä on syvällinen osaaminen kaikista F-Securen tarjolla olevista tuotteista.