PCP PartnerCore | Virtuaalinen DataCenter

Partner Core

Pilvipalveluiden suosio kasvaa koko ajan. Yli puolet suomalaisistakin yrityksistä käyttää maksullisia pilvipalveluita. Hybridit IT-ympäristöt yleistyvät, kun sovelluksia ja kapasiteettia ostetaan sekä julkisesta että yksityisestä pilvestä. Parhaimmillaan pilviteknologia tarjoaa yrityksille merkittäviä hyötyjä ja siksi olemme PCP Partnerilla panostaneet eturivissä pilviosaamiseen.

PCP Partner Oy on sertifioitu HPE PartnerOne palveluntarjoaja

Olemme suorittaneet kattavan HPE PartnerOne Service Provider – ohjelman ja tarjoamme aitoa yksityistä pilvipalvelua ”maksat vain siitä mitä käytät” – periaatteella.

Kapasiteettiä tarpeen mukaan

PCP Partner Oy on HPE:n ensimmäinen asiakas ja kumppani joka hyödyntää ainutlaatuista HPE flexible capacity -palvelua Suomessa. Pidämme yhdessä HPE:n kanssa huolta ettei asiakkaaltamme lopu levytila, laskentateho ja muisti kesken – missään tilanteessa. Sitä riittää taatusti myös suurten yritysten tarpeisiin. HPE vastaa tekniikasta ja sen jatkuvuudesta sekä toimintavarmuudesta.

Kustannussäästöissä päästään yli 20% ja tehokkuus puolestaan kasvaa vähintään 10%.

Pilvipalveluiden hankinta on nyt aiempaa helpompaa, sillä enää ei tarvitse tehdä alkuinvestointeja laitteisiin tai ylimitoittaa kapasiteettia. Hankala ostoprosessi on mennyttä aikaa ja pilvipalveluiden käyttö sujuu joustavasti. Tarjoamme asiakkaillemme paremman läpinäkyvyyden ja ennustettavuuden IT-kustannuksiin. Tuotamme asiakkaillemme yhä kustannustehokkaamman IT-ympäristön. 

Palvelutasomme pysyy korkeana mm. HPE:n ennakoivilla palveluilla. HPE:n kumppanina laajennamme edelleen pilvipalveluitamme valmiiksi mietittyihin ja paketoituihin ohjelmistoihin. Kehittyvä palvelutarjontamme tuo asiakkaillemme yhä enemmän valinnan vapautta ja mahdollisuuksia hyödyntää pilviteknologiaa.

PCP Partnerin asiakkaana voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi kehittämiseen ja ottamaan pilvipalveluista kaiken irti.

Katso PCP:n toimitusjohtaja Jouni Erkkilän haastattelu:

HPE Flexible Capacity powers PCP Partner’s Cloud offering – Ville Laiho Interview.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää PartnerCore tai muista palveluistamme, niin voit olla suoraan yhteydessä minuun.