Laitteet ja ohjelmistot

PCP NETSHOP - Kaikki yhden klikkauksen takana

Järjestelmäratkaisumme perustuvat esimerkiksi seuraaviin tuotemerkkeihin joiden valmistajat ovat sertifioineet osaamisemme:

HP Specialist, Lenovo Partner, Microsoft Gold Certified Partner, IBM Business Partner, DELL Partner, Symentec Silver Partner, VerySign Partner

Tunnetut tuotemerkit takaavat saatavuuden ja toimivuuden

PCP:n järjestelmätoimitukset perustuvat korkealaatuisiin tuotemerkkeihin. Näillä markkinoiden johtavilla merkeillä huolto- ja takuujärjestelyt toimivat kaikkialla maailmassa.

Laitteiden varastoinnin ja logistiikan olemme ulkoistaneet Suomessa toimiville IT-tukkureille. Tuotevalikoimamme on tämän ansiosta erittäin laaja ja saatavuus hyvä. Tyypillisesti pystymme toimittamaan asiakkaamme tilaamat tuotteet tilausta seuraavana työpäivänä asiakkaan haluamaan toimipisteeseen.

PCP NETSHOP 24/7

Tarjoamme asiakkaillemme PCP NETSHOP Extranet -palvelun josta löytyy valtaosa tuotevalikoimastamme. Netshopista asiakkaamme näkevät yksityiskohtaiset tuotekuvaukset ja -kuvat, hinnat ja varastosaldot.

PCP-Netshop on käytössäsi kellon ympäri kaikkina viikonpäivinä. Toimitamme varastossa olevat tuotteet viipymättä.

Jos sinulla ei vielä ole käytössä tunnuksia PCP-Netshopiin tai haluat tietoja palvelusta, lähetä viestiä osoitteeseen pcp-netshop@pcp.fi .