Uudenlainen ICT-toimittaja haastaa jäykät toimintatavat – PCP Partner vahvistaa Accountor-konsernia

ICT-infratoimittaja ja verkkokauppa PCP Partner Oy:n liityttyä Accountor-konserniin Suomen markkinoille on syntynyt palvelukyvyltään ainutlaatuinen toimitusorganisaatio.

Accountor-konsernin ICT-ratkaisuista ja -palveluista vastaava divisioona tarjoaa nyt yhden luukun takaa yritysten ja julkishallinnon kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut, nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuvat alusta- ja loppukäyttäjäpalvelut sekä verkossa toimivan laitekaupan. ICT-tarjontaa täydennetään Accountorin ulkoistuspalveluilla.

”PCP Partnerin liityttyä joukkoomme tuemme asiakkaitamme markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman avulla. Kaiken kokoiset yritykset ja konsernit, kunta-ala ja julkishallinto voivat hyödyntää kauttamme ICT:n uusimpia mahdollisuuksia. Uskomme olevamme ykkösiä monipuolisuudessa, asiakaslähtöisyydessä, ketteryydessä ja kustannustehokkuudessa”, Accountor-konsernin ICT-liiketoiminnasta vastaava johtaja Markku Pekkola sanoo.

Accountorin ICT-yhtiöt kehittävät yhtenäistä palvelukokemusta, jossa asiakkaat saavat yksilöllistä kokonaispalvelua yhden kanavan kautta. PCP Partnerilta asiakkaat saavat tarpeisiinsa mukautuvia alustapalveluja, joiden avulla automatisoidaan ylläpitoa, säästetään kustannuksia ja parannetaan tietoturvaa. Joustavalla palvelumallilla vastataan erityisesti nopeatempoisen toiminnan haasteisiin ja päästään eroon kalliista elinkaarimallista. Asiakkaita ei sidota pitkillä sopimuksilla.

EU-säädökset ovat muuttumassa siten, että pilvipalvelujen avulla hallittavien tietojen sijainti määrätään aiempaa tarkemmin. Asetukset ja mahdolliset sanktiot koskevat etenkin julkista sektoria.

PCP Partnerin konesalit sijaitsevat Suomessa ja ovat ulkopuolisten tarkastajien auditoitavissa. Asiakkailla säilyy kontrolli omien tietojen sijaintiin ja siirtelyyn.

PCP Partner tarjoaa data center -palvelujen lisäksi paikallista tukea loppukäyttäjille ympäri Suomea. Työasemat ja mobiilit päätelaitteet sovitetaan käyttäjien ja järjestelmien vaatimuksiin. PCP Partnerin ja Accountor-ryhmän asiakkaille tarkoitettu verkkokauppa sisältää kymmeniä tuhansia tuotteita, joista jokainen asiakas löytää haluamansa laitteet, tarvikkeet ja tuotemerkit.

”Yhdessä Accountor-konsernin ICT-yhtiöiden kanssa haastamme toimialamme jähmeät ja suljetut toimintatavat, joihin monet asiakkaat kaipaavat muutosta. Haluamme lisätä avointa keskustelua, nopeutta ja muutosvalmiutta, jatkuvaa, innovatiivista kehitystyötä sekä tervettä kilpailua. Ennen kaikkea kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa, mikä on ainoa kestävä lähtökohta ICT:n olemassaololle”, toimitusjohtaja Jouni Erkkilä PCP Partner Oy:stä toteaa.

Lisätietoa EU-säädöksistä:

Lisätietoja:

accountor-logo-small

Markku Pekkola
Johtaja/Accountor Software,
toimitusjohtaja/Mepco Oy
Puh. 0400 233 150
markku.pekkola@mepco.fi

pcp-logo-small2

Jouni Erkkilä
Toimitusjohtaja, PCP Partner Oy
Puh. +358 40 500 4369
jouni.erkkila@pcp.fi

Kategoriat: Uutiset

Avainsanat: ,