Accountor ostaa puolet PCP Partner Oy:n osakekannasta

Lehdistötiedote 13.3.2015 klo 12:00

Tänään julkistettavalla järjestelyllä PCP Partner Oy:n osakaspohja laajenee siten, että PCP:n nykyiset työntekijäosakkaat omistavat jatkossa yhtiöstä puolet ja Accountor Group toisen puolen.

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallinnon palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Suomessa yrityksellä on yli tuhat talous- ja ohjelmistoalan osaajaa yli 30:ssä  toimipisteessä ympäri maan.

Accountor tuottaa palveluiden lisäksi myös ohjelmistoratkaisuja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Accountorin ohjelmistodivisioonaan kuuluvat Mepco, Tikon, Procountor, Ecom, MaraPlan, TyövuoroVelho ja nyt myös PCP Partner.

PCP Partner Oy on tuottanut suomalaisia ICT palveluja vuodesta 1993 ja tarjoaa asiakkailleen privaattipilveä, hosting-ratkaisuja, end-to-end valvontaratkaisuja, konsultointia sekä asiantuntijapalveluita. PCP:n korkean käytettävyyden konesalit sijaitsevat Suomessa. Etä-  ja lähitukiratkaisut yritysten loppukäyttäjätukeen kuuluvat myös tarjoamaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, lähitukipisteet ympäri Suomea.

”PCP Partnerin liityttyä joukkoomme tuemme asiakkaitamme markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman avulla. Kaiken kokoiset yritykset ja konsernit, kunta-ala  sekä julkishallinto voivat hyödyntää kauttamme ICT:n uusimpia mahdollisuuksia. Uskomme olevamme ykkösiä monipuolisuudessa, asiakaslähtöisyydessä, ketteryydessä ja kustannustehokkuudessa”, sanoo toimitusjohtaja Asko Schrey Accountorista.

”Nyt tehty omistusjärjestely antaa PCP:lle vahvan perustan tuotteiden ja palveluiden jatkokehittämiselle osana Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Erkkilä. ”PCP:n vahva panostus yhteistyöhön Hewlett-Packardin kanssa erityisesti pilvipalveluiden ja konesalikapasiteetin osalta on jo nyt tuottanut merkittäviä tuloksia. Accountorin ohjelmistodivisioonaan liittyminen takaa näille palveluille merkittävän kasvun jo lyhyellä tähtäimellä.

Lisätietoja:

accountor-logo-small

Asko Schrey
Toimitusjohtaja, Accountor
Puh. +358 40 500 1655
asko.schrey@accountor.fi

pcp-logo-small2

Jouni Erkkilä
Toimitusjohtaja, PCP Partner Oy
Puh. +358 40 500 4369
jouni.erkkila@pcp.fi

Kategoriat: Tiedotteet

Avainsanat: